Nieuws

  • Corona: als u geen klachten heeft kunt u gewoon een afspraak maken.

Reacties van cursisten

Twee vriendinnen, nemen de stap en gaan een workshop voetreflexologie volgen bij Tara in Amersfoort. Als hobby is de één pedicure en de ander aromatherapeute/ energetisch therapeute en dus is deze massage prima in te passen. Wat was het interessant en dus besloten we de basiscursus bij Els te gaan volgen. Onze trouwe onderdanen dienden hierbij tot heerlijk oefenmateriaal en de groep bestond uit zes personen, dus prima aandacht van Els bij onze handelingen, waarbij humor ook zeker niet ontbrak. En… prima naslagwerk. Genoten en nog steeds genieten. Onze voetjes worden op handen gedragen. Els en haar cursus zijn een aanrader. Wij zeggen dan ook: tot ziens Els !

Anja en Sonja

Ik ben de cursus voetreflexmassage bij Els gaan volgen voor een uitbreiding van mijn diensten in de pedicurepraktijk. Tijdens de cursus heb ik diverse klanten delen van de voetreflexmassage mogen geven, en iedereen was dol enthousiast. Als ik klaar ben met de cursus maken ze zeker een afspraak voor een voetreflexmassage. Enige reacties: 'heerlijk' , 'wat een ontspanning'. "

DEn BESTEn pedicurepraktijk

Carla de Paauw-den Besten

Een vriendin gaf me de tip om naar deze cursus voetreflex te gaan omdat zij erg te spreken was op de manier waarop je de stof krijgt voorgeschoteld door Els. Was altijd al nieuwsgierig naar reflexologie maar het kwam er niet van. Behalve deze keer. Ik heb me aangemeld.

We zijn met een leuke club van 6 personen gestart. Het is verbazend dat je zo snel al aardig de termologie en drukpunten/ handgrepen/ massages kunt oefenen en beheersen. De handelingen worden voorgedaan je oefent gelijk met 1 van de medecursisten onder toeziend oog van Els, zij geeft dan aanwijzigingen. De behandelde stof krijg je op papier mee naar huis.

Natuurlijk moet er nog veel geoefend worden in de praktijk en op de familieleden thuis. En de reacties zijn positief!

Het is een echte aanrader

Grietje