Nieuws

  • Corona: als u geen klachten heeft kunt u gewoon een afspraak maken.

Reconnective Healing

Deze vorm van healing maakt gebruik van nieuwe energie frequenties om lichaam, geest en ziel te kunnen helen. Reconnectieve healing is niet te vergelijken met andere vormen van energetische genezing en gaat voorbij techniek. De effectiviteit is duidelijk aangetoond door praktijkervaringen en in wetenschappelijke laboratoria. Reconnectieve healing werkt door op alle niveau’s, zowel lichamelijk, geestelijk, emotioneel en spiritueel.

De nieuwe energiefrequenties brengen je : meer vertrouwen ( kracht), meer positiviteit , herstel of verbetering van lichamelijke klachten,meer in het nu leven ,lang uitgestelde zaken worden aangepakt, loslaten van eigen angsten, vergroting van intuitie en helderheid in gevoelszaken.

De sessie: een tot drie sessies worden aanbevolen. De behandeling duurt ca. 45 min. Tijdens de sessie lig je met kleding aan op een massagetafel. Gebruik geen sterk geurende parfums of aftershaves. Om goed te kunnen ontspannen is het prettig om de ogen dicht te doen. Laat de healing gebeuren zonder al te vaste verwachtingen. De energie wordt aan het begin van de sessie geactiveerd en blijft tot lang na de sessie in je doorwerken. De kosten van een reconnectieve healing sessie zijn 45 euro. Meer informatie kan je vinden op www.thereconnection.nl